Follow me 'INSTAGRAM"

Thursday, July 16, 2009

Cerita Kawin Saya


Kenduri d rumah saya berlangsung pada 11 Julai 2009. Memandangkan ini kenduri besar yang pertama berlangsung di rumah saya mungkin agak tidak menang tgn bagi ibu n ayah saya yang tersayang untuk menjayakan majlis ini.... Mujur ade saudara mara yang membantu...

alhamdulillah sumenye berjalan ngan lancar seperti yang di rancang...Walopun ini majlis pertama di rumah kami ni...tapi ianya sgt2 berjaya n meriah...Biasalah ibu n ayah kan ramai kawan.. Sedare mare lagi....

Ok lah....kite ngk gambo je lah yerk...tak mo cite panjang...silalah tatap gambar saya ni yer..mungkin ade gambar yang agak terlebih posing...tapi apekan daye...name pon pengantin kan...sekali seumur idup ni nak perasan cantik n gleme...haha...layan kan aje lah yer......

kek di sponser oleh sepupuku. buatan sendiri ni tau...cantikkan

wah...ade ayam golek2 yer...nyum2

hiasan meja

utk para tamu yg hadir

kenduri saye ade rambutan ok....

bonda n ayahanda tercinta

pengatin lelaki sudah tiba. Serba oren. sebenarnye saye sgt tidak berpuas ati dgn pakaian ini.sgt2 tidak puas ati..huh

tanda hormat buat suami pujaan ati

saat berarak ke pelamin

saya dan suami di pelamin

di meja makan pula...sgt lapar tau tapi perlu cover...awak tu pengantin...

pengapit yg sgt prihatin melayan sahabatnya...


teman2 yg sudi hadir. sgt2 terharu...dari jauh kalian datang...syg kalian semua...

last pic from me


ok agak tak byk gambo dari aku...sume bersebab...heheh...ni je gambo2 yang aku ase selamat utk tontotan umum...maklumlah zaman serba canggih ni macam2 care org leh wat if die tak suke ngan kite....so tiada gambar penuh ye...maaf
My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...