Follow me 'INSTAGRAM"

Friday, October 8, 2010

Agak Teruja


actually tak de ape sgt pon....tapi diri akan akan jadik over excited ble bab2 Qaseh...almaklumlah buah hati pengarang jantung.

Semlm mase adek msg gtau 'eh, qaseh dah leh niarap sendirik lah...'
wah...gile berbunge hati ku ini...almaklumlah kebanyakan bayi seusia Qaseh ni mmg dah sgt pro meniarap dah...tapi Qaseh agak lambat mgkin sbb saiz badan die kot...tapi saye tidak kisah...janji anak saye sehat.

Memule dulu agak riso gak ngk kawan2 yang anak seusia Qaseh dah niarap tapi Qaseh masih lagi selese telentang di tilam nya tu...tapi takpe...bak kate org blum sampai mase agik tu....dah sampai mase pandai lah die nak wat keje die...tak payah riso.

OK. itu yang aku pegang sampey lah ke ari ni...
Ble adekku msg n siap mms gambo Qaseh tgh meniarap...ok ati sgt bebunge,sgt excited n dalam mase yang same sgt keciwe+sdey sbb aku tak dapat menyaksikan sendirik saat2 Qaseh berusaha keras utk meniarapkan dirinya.

Ya..ari ini genap 5 bln 2 ari usia Qaseh...Wah sgt cepat mase belalu...
Tapi takpe...anakku kini sudah bijak...mama sayang kamu Qaseh...

Sgt tidak sabar mau ketemu kamu esok...Mau gumul2 kamu puas2...
Terpaksa akur idup berjauhan dgn anak...sume untuk kebaikan kamu syg...mama syg sgt pada kamu...
Dan sekarang ujung mggu adalah ari paling bermakne dalam idup aku...

Qaseh wif uncle..

**Qaseh...esok tunjuk skill baru Qaseh pada mama tau

My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

2 comments:

  1. alah,takyah lah risau,mar.ada kwn opis nie anak die dh 6 bulan lebih,tak niarap2 g.
    bukan suma baby sama kan.
    ada yg lmbt niarap tp tumbuh gigi dulu.
    ada yg lambat cakap tp cepat berjalan.
    :)

    ReplyDelete
  2. haah...btui kan...yg pntg anak kite sehat kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...