Follow me 'INSTAGRAM"

Tuesday, November 23, 2010

5 hari yang indah


Nape aku kate indah?
Mane tak indah.
5hari aku takde serabut pk pasal keje
5hari tak yah aku dgn penuh pakse ngadap muke2 yang tak bape best utk d pndg d opis ni
dan yg paling bes
5 hari itu jadik betambah indah sbb itu adalah sepenuhnya masa aku luangkan untuk Qaseh tanpa ade batas waktu dengan kata lain bekepit 24 jam ngan Qaseh.

Oh mmg sgt nikmat bile dapat becuti pjg kan
makanya cuti raya aji aku manfaat kan sepenuhnya untuk anak ku yang sorang itu.
Aku extrakan lagi cuti jadiknya 5 hari lah cuti aku campo cuti wajib.
Walopun pulang ke kg tidak bersama Epoi, sbbnye die takleh nak cuti.
Tapi aku ttp gumbira untuk bertemu Qaseh.

Mmg sgt indah saat itu.
Memandikannya dgn tgn ini,memasakkannya bubo dengan aneka resepi, bergurau senda dengannya, melayan keletahnya yng semakin byk ragam.
Walopun agak letih tapi aku puas ati,aku gumbira.

Tahun dpn adalah tahun yg aku nnt2 kan.
Penantian aku selame ini akan berakhir.
Dan segalanya akan kembali seperti dulu, seperti yg aku ingin kan.
Dan aku akan sabar menanti hingga ke hari tu.

Buah hati pengarang jantung aku yg semakin byk akalnya. syg kamu sgt Qaseh.

*pasni nak update pasal bawak Qaseh naik bot kat Teluk Batik cuti ari tu. :)

My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

3 comments:

  1. memang ok shaklee tu.
    asalkan kite banyakkan minum air + makan supplement ikot time, insyaallah.
    =)

    ReplyDelete
  2. mar berkenaan dgn shoot tu adik nurul buat promotion sepanjang cuti sekolah. kalau mar berminat boleh lah bgtahu nurul atau kol ke sms no adik nurul yg tertera di flyers di entri nurul tu.

    thanks ye mar sudi tgk blog nurul
    salam kenal

    ReplyDelete
  3. miera: tq yer...ni yang wat nak cube ni..

    nurul : haah minat tapi kan...if awal bulan 1 masih available ker?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...