Follow me 'INSTAGRAM"

Monday, December 27, 2010

Outdoor Photoshoot


Sangat lah lama sudah ada niat di hati mau tangkap gambar bersama Epoi n Qaseh.
Tapi memandangkan masa tidak mengizinkan jadinya tertangguh sudah niatku itu.
Namun semlm apa yang di hajatkan sudah pon tercapai.
Dan pada tanggal 26 Disember 2010 keluarga kecil kami pon menuju ke Pantai Kelanang di Morib untuk sesi bergambar seperti yang di rancang.
Ya, aku juga turut menggunakan khidmat adek Nurul iaitu Bani. Setelah melihat promosi yang di jalankan dah juga hasilnya di blog Nurul dan Dayu bertambah-tambah teruja lah aku.

Mula-mula jika ikut perancangan mau buat di Putrajaya saja, maklumlah aku ni tak tau sgt tempat-tempat cantik. Namun apabila Nurul mencadangkan untuk kami shoot di Pantai Kelanang aku jadik teruja. Wah mesti best. Terus tidak sabar.

Kami tiba di pantai kelanang dalam tengah hari. Sebaik sahaja tiba kali tak terus bergambar, berjalan dulu memandangkan air tengah pasang masa itu. Demi untuk mendapatkan view yang cantik aku sanggup menunggu okeh. Lagipun kami belum pernah tiba di situ haruslah kami bejalan dahulukan sementara menunggu waktu bergambar yang sesuai.

Sepanjang photoshoot berjalan Qaseh ada juga meragam. Maklumlah cuaca panas. Pada awalnya mood Qaseh ok dan bila sudah di saat akhir Qaseh sudah mula meragam. Mungkin kepanasan dan juga kelaparan. Tapi waktu itu sudah banyak gambar yang di ambil. Aku mmg puas hati dgn khidmat yang di berikan kan oleh Bani dan juga Nurul. Jadi mahu lihat hasilnya?Buat masa ini hanya 2 keping sahaja copy yang aku ada itupon aku cilok dari FB Bani. nak tggu hasil sepenuhnya kenalah tunggu ya. Aku pon sangat tidak sabar melihat.



Siyes baru melihat dua hasil yang di berikan aku sudah teruja. Wah tak sabar mau melihat yang lain. Buat Bani dan Nurul saya sangat berterima kasih dengan anda berdua. Khidmat yang diberikan mmg best. Bani juga sangat kreatif.
Dan ini pula gambar yang di ambil oleh Epoi. 

P/S : Bagi sesiapa yang memerlukan khidmat photographer mmg aku rekemenkan Bani ni. Kalo berminat leh lah contact Nurul ye.








My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

10 comments:

  1. suka nengok qaseh posing cam model lak gmbr 1st tu.
    teringin nak wat photoshoot nie gak.tp kitorang kan duk ipoh,so kenalah rancang btol2.best ek...

    ReplyDelete
  2. thanks mar dan suami juga qaseh sbb sanggup tggu air turun utk photoshoot.

    kalau ikutkan nurul nak suruh bani amik lagi gambar mar satu keluarga smlm tp bani kata qaseh dah meragam kan?

    zuris : kalau turun shah alam bagitahu leh jumpa utk photoshoot.

    ReplyDelete
  3. mar pakai merah eh
    kita aritu pilih hijau
    heheheh...hasil keje bani mmg puas hati la
    rege pun okay

    ReplyDelete
  4. xsabar nk wat mcm tu jugak....:)

    ReplyDelete
  5. nk buat wedding photogrpher la...
    tp bani xwat kat manjung kan?? :((

    ReplyDelete
  6. zuris:mmg best tau.if btui2 nak leh je adjust time ngan nurul. sng kerjasama ngan dorang ni.layanan tip top

    nurul:tu lah...qaseh dah ngatok dah time tuh...tapi mmg njoy lah nurul..next time leh wat agikkan

    dayu :haah pilih merah. mar ngk gambo dayu best sgt .tu mar jadik teruja tuh

    yah : nnt wat tau..

    kak ngah : boleh aje klu nak ...bani mmg bes lah weh...klu nak kene gtau awai2 soh die g sane tapi u bayo lah kos penginapan n minyak sume...tak pon u kawin kat cni lah...heheh

    ReplyDelete
  7. xpe ah..die leh wat kat mlk kan??wat kat kg je...hahaha (berangan2!)

    ReplyDelete
  8. terima kasih menggunakan perkhidmatan saya harap berpuas hati:) selamat tahun baru 2011 hug untuk qaseh yg comel http://banijamianphotography.blogspot.com/
    ada masa kunjung blog yg x seberapa

    ReplyDelete
  9. lawa2 nya gamba...Qaseh so cute :)

    salam kenal....

    Jum Sertai GA sempena 1st Birthday Arissa..Hadiahnya mmg mommies suke :) TQ http://arissazoela.blogspot.com/2011/01/arissa-zoela-1st-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...