Follow me 'INSTAGRAM"

Monday, December 27, 2010

Outdoor Photoshoot


Sangat lah lama sudah ada niat di hati mau tangkap gambar bersama Epoi n Qaseh.
Tapi memandangkan masa tidak mengizinkan jadinya tertangguh sudah niatku itu.
Namun semlm apa yang di hajatkan sudah pon tercapai.
Dan pada tanggal 26 Disember 2010 keluarga kecil kami pon menuju ke Pantai Kelanang di Morib untuk sesi bergambar seperti yang di rancang.
Ya, aku juga turut menggunakan khidmat adek Nurul iaitu Bani. Setelah melihat promosi yang di jalankan dah juga hasilnya di blog Nurul dan Dayu bertambah-tambah teruja lah aku.

Mula-mula jika ikut perancangan mau buat di Putrajaya saja, maklumlah aku ni tak tau sgt tempat-tempat cantik. Namun apabila Nurul mencadangkan untuk kami shoot di Pantai Kelanang aku jadik teruja. Wah mesti best. Terus tidak sabar.

Kami tiba di pantai kelanang dalam tengah hari. Sebaik sahaja tiba kali tak terus bergambar, berjalan dulu memandangkan air tengah pasang masa itu. Demi untuk mendapatkan view yang cantik aku sanggup menunggu okeh. Lagipun kami belum pernah tiba di situ haruslah kami bejalan dahulukan sementara menunggu waktu bergambar yang sesuai.

Sepanjang photoshoot berjalan Qaseh ada juga meragam. Maklumlah cuaca panas. Pada awalnya mood Qaseh ok dan bila sudah di saat akhir Qaseh sudah mula meragam. Mungkin kepanasan dan juga kelaparan. Tapi waktu itu sudah banyak gambar yang di ambil. Aku mmg puas hati dgn khidmat yang di berikan kan oleh Bani dan juga Nurul. Jadi mahu lihat hasilnya?Buat masa ini hanya 2 keping sahaja copy yang aku ada itupon aku cilok dari FB Bani. nak tggu hasil sepenuhnya kenalah tunggu ya. Aku pon sangat tidak sabar melihat.



Siyes baru melihat dua hasil yang di berikan aku sudah teruja. Wah tak sabar mau melihat yang lain. Buat Bani dan Nurul saya sangat berterima kasih dengan anda berdua. Khidmat yang diberikan mmg best. Bani juga sangat kreatif.
Dan ini pula gambar yang di ambil oleh Epoi. 

P/S : Bagi sesiapa yang memerlukan khidmat photographer mmg aku rekemenkan Bani ni. Kalo berminat leh lah contact Nurul ye.








My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

Wednesday, December 8, 2010

Perasaan Tertekan dan Masih Mencari


Kalo ikutkan tahun dpn aku dah buleh bergembire dah.
Tapi tahle perkabaran yang aku terima 2 minggu lepas buat aku jadik tertekan jadik tak de mood.
Hai la. Mungkin dugaan buat aku kot.
Bak kate Epoi aku perlu bersabar.

Tapi perkabaran 2 mggu lalu buat aku ase sedey.
Hati aku jadi tak sedap.

Dan skang aku sedang ligat mencari taska / pengasuh area putrajaya ni.
Kat umah aku bukan takde yang ngasuh tapi jage sampey 7 org anak, tak sanggup aku nak letakkan Qaseh kat ctu.
Siyes aku sgt tetekan sekarang.
Sape yg ade info tntg mane2 taska / pengasuh yang ok area putrajaya ni sila infom aku ok.
TQ
My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...