Follow me 'INSTAGRAM"

Wednesday, January 19, 2011

13 Februari hari di nanti


Siyes aku sgt jeles tau ngk gambo2 korang kat MV ari tu. Sgt terkilan sbb tak dapat join hari tu.
Dan bile Dayu n Elly cakap mgkin akan wat lagi sekali pada 13 Feb ni. Terus hati ku berbunga-bunga.
Harap sgt kali ini tiada apa halangan.
Siyes nak sgt jumpe Dayu yang dah lame aku ikuti perkembangannyer dari sebelum die kawin lagi.
Begitu juge dengan Elly dan Zuris.
Nurul pun same. Hari tu dapat jumpe sekali n tak dapt nak borak sgt.

Bile di pikir2 wah mst Qaseh pon teruje dapat jumpe Cha, Putry, Kysha, Raina and kawan2 comel yang lain.
Aku pon bukan kenal sgt yang lain tapi harap perjumpaan ini akan mengeratkan lagi silatrurahim kita yerk.
Betul kate dayu lantaklah kawan unibersiti ke kawan opis nak sentap ke hape kan dah mmmg hakikat kan.

Aku juga kekadang ase segan jugak mau join. Tapi ari tu bile Elly msg ajak join sekali oh haruslah aku mau kan walopun aku malu2 kucin.
Ni lah masenye aku nak kenal n bertukar pendapat dengan yang lain yang tentunye lebih byk pengalaman dari aku yang tak seberapa ini.

Dan juga kali ini harap aku tidak ketinggalan dalam informasi semasa pasal gath ni. Maklumlah di opis FB ku sudah di block. Jadi hanya berharap bacaan pada blog teman2 utk tau informasi lanjut.

Eh korang aku sgt setuju ngan cadangan dayu bab baju tu. Wah harus gempak kan if jadik. Bes2.

Jadi guys..13hb Feb tau. Hoyehhh...
My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

4 comments:

  1. salam mar..

    sha pun simpan azam nak join.
    sungguhpun dulu sha byk silent reader.....tp teruja nak mengenali.

    harap2 hubby ade 13hb feb nnt sha dapat turun kl.
    huh....dh mula xcted.

    nak sgt mengenali kekawan maya yg dh salu bukak page2 mereka.

    ReplyDelete
  2. ada lagi 3 minggu
    tapi dah sgt tak sabar
    kali ni mesi lagi meriah, sbb dah rasa kehebatan bila blogger2 bertentang mata
    meriah!!!

    dapat jumpa qaseh!! yeay!!

    ReplyDelete
  3. mar
    yang 13hb ni macam postponed je
    sebab skrg asyik ujan je kan
    splash park tutup kalau ujan
    nurul kata mungkin hujung bulan
    tggu la pengumuman lanjut

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...