Follow me 'INSTAGRAM"

Thursday, January 27, 2011

Cuti-cuti Malaysia


Hoyeh. Sudah Khamis hari ini. dan esok Jumaat.
Oh sgt tidak sabar mau menanti hari Sabtu.
Seperti yang lain aku juga amik cuti 2 hari untuk dapatkan cuti direct.
Tapi kali ni cuti spesel sket. Org amik cuti panjang balik kg kan.
Aku plak g becuti.
Yelah baru 1st time tau nak becuti besame keluarge kecilku ini.
Walopun tempat tak de la kemane sgt pon tapi dah name cuti tetap best.

Tidak sabar mau lupakan segala kekusutan di minda ini.
Terutamanya hal-hal kat opis.
Oh opis aku sgt teruk ade ke patut halang org nak becuti.
Lantak lah aku dah plan lame okeh.
Kalo nak halang bak bayo balik ganti rugi kat aku 2 kali ganda.
Selamat bercuti ya kawan- aku tau korang sume pon mesti ade plan baekk punye kan.

*oh cepatlah sabtu mau besukaria besama Qaseh n Epoi di sinun.
My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

4 comments:

  1. selamat bercuti.... mamapapa qaseh
    :)

    ReplyDelete
  2. walaupn femly kecek,tp syiokk holidey bsame ♥

    ReplyDelete
  3. slamat cuti2 mesia...nk nyibuk jugak, kak long nk pi mner tuh..??hehehe

    ReplyDelete
  4. pergi mana tu?
    btw...happy holiday :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...