Follow me 'INSTAGRAM"

Thursday, December 20, 2012

Kurus dan Gemok


Belek2 album lame terjumpe gambar ni.
Terus jadi stress. Asal dulu aku kurus?
Sekarang? Sekarang? Hadoi.
Stress lagi aku...dan lagi...dan lagi..




Kedua-dua gambar di atas di ambil sebelum aku kawin. 


Dan yg ni plak gambar mggu lepas. sile bandingkan tumbesaran aku skang. Amboi2 ni la akibat makan tak hengat. aku dpt bygkan tumbesaran aku di kala aku sarat 9 bln nnt.

Terus pasang niat, pas besalin ni nak pasang badan betul2, nak diet betul2, nak kurus balik mcm dulu.
Persoalannya...bolehkah? Macam mimpi takkan jadi kenyataan je. Terus mak stress lagi....uwaaaaa


My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

6 comments:

  1. aduhh, sedih memikirkan psl badan nih...kak long takpe la tgh peknen, Yah nih..badan bkn main lagik semangat naik..ssh nak turunkan...nafsu nak makan jekkk..hehehe

    ReplyDelete
  2. sy xkwen lg pun dh gmok.. hehe...

    ReplyDelete
  3. boleh punyer mar
    tima pantang jgn ngelat pakai bengkung
    dan breastfeed selagi mampu
    mesti boleh slim balik

    ReplyDelete
  4. bolehnya dont worry, kak yati naik 16kg time preggy.. now dah lagi kurus dari sebelum preggy pun... sila la BF anak cepat jer turun badan hehe

    ReplyDelete
  5. kak yatt : saye mase pegnen qaseh naik 26 kg...satu angke yg besar tu bukan sikit naik tu..hahah...tapi sbb bf kan qaseh sampai die 2thn jd badan tak bape nak naik sgt wpon ade naik banding mase anak dare. tapi stop je bf badan naik bagai d pam2..jeng jeng...hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...