Follow me 'INSTAGRAM"

Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday (7)-Ragam Qaseh






My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

Friday, November 23, 2012

Istanbul..Aku Datang


Eh? Wujud lagi ke Blog ni?
Haahahaha...Tetbe aku ade mood lak nak menaip hari ni.
Jadi layankan aje.
Ce nengok tajuk Entry kali ni. Dah boleh agak kot.

Untuk yang mengenali aku dari zaman persekolahan dulu, mesti tau nape aku tegedik-gedik nak ngk cite ni?
Kenapa?Kenape?Kenape?
Sebab cite ni bes...
Okeh tu tipu. Tujuan utama sbb aku nak tgk TOMOK. (sila jgn muntah)

Bile aku ajak Epoi g ngk wayang aritu die macam pelek.
Aku bg alasan "ala....kite kan dah lame tak ngk wayang"
Jadi sebagai suami mithali , seperti biase Epoi ikutkan aje. (padahal die tak tau pon aku nak ngk cite ape)
Ble dah sampai kaunter, aku cakap "kite ngk cite ni tau!" sambil tgn tnjuk2 poster ISTANBUL AKU DATANG.
Pastu seperti yang di jangke Epoi buat muke. "hmmm...patutlah" pastu senyum sinis kat aku.
Tapi ade aku kesah?aku kan bini yg garang. Tiket dah aku beli. Jadi kenelah tgk kan.

Tapi overall citer ni best. Aku bg 4.5 bintang dari 5.
Tapi sila jgn salah paham ye. 4.5 bintang tu bukan sbb tomok tapi sbb cite ni mmg best.
Jadi sape yg belum ngk tu sile lah terjah panggung ye. Gerenti tak nyesal.

*eh ade lagi ke cite ni kat panggung?tak sure lak aku..maklumlah aku g ngk ari first cite ni kuar. Kate peminat tegar kan. Hahahaha...


Si tukang tangkap gambo terpakse redho sbb bini pakse tgkap gambo kan.
gedik ok qaseh...anak papa kan..

My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...