Follow me 'INSTAGRAM"

Sunday, March 17, 2013

Online Bisnes, BellaBelleBoutique, Peplum dan Blouse


Tgk tajuk dah boleh agak kot kan.
Ok pada yang masih belum tau aku dulu mmg penah begiat dgn online bisnes ni. Dulu aku jual tdung dan kain shantung aje.Ok skang dah tambah new product utk Boutique online aku tu. New stock dah pon di update di FB page BellaBelle dan jugak di blog BellaBelleBoutique.

Product kali ni adalah peplum yang sgt2 gojes dan juga blouse yang mmg cun dan menarik utk korang miliki. Meh aku kasi tgk dlu antara design yang ade ye. Setiap design ade byk kaler. So bolehlah korang pilih design dan warna yg bekenan di hati korang. Menambah koleksi almari bg seorg wanita kan mmg satu kepastian kan. Yang pntg korang mst takkan menyesal sbbnye harga adalah murah ok. Apa yang penting? Murah dan cantikkan? Jadi dua2 faktor utama tu mmg ada utk produk kami!Buat mase ni design yang aku ambil. In Sha Allah next week akan tambah stock utk saiz yang lebih besar, design yang lebih cun n latest hanya utk korang customer BellaBelleBoutique

Ok , jgn buang masa jom cuci mata ngk antara design yang BellaBelle tawarkan utk anda!!

 Ni antara design peplum yang ada di Boutique online kami...

Blouse Chiffon yg mmg cun. Serius bebaloi utk di miliki.

Ok...da ngk design yang ade kan? Jadi apa tggu lagi...jom serbu FB Page kami BellaBelle dan juga blog kami utk melihat warna lain yang masih available!!! Jangan ketinggalan....


My awesome LIFE with my beluved EPOI n our adorable QASEH :)

2 comments:

  1. cantik2 tp daku kan dah gemuk mcm tak muat baju tu

    ReplyDelete
  2. semoga bisnes btambah berjaya.. amin..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...